Mar
16
pet
Mistični Egipt z Vesno Neferamis 16. – 26. 3. 2018 @ Egipt
Mar 16 @ 07:30 – Mar 26 @ 19:15
Mistični Egipt z Vesno Neferamis 16. - 26. 3. 2018 @ Egipt | Mesto Kairo | Kairo | Egipt

Egipt – Kairo, Križarjenje po Nilu in počitnice v Hurgadi

11 dni

Vedno znova se me dotakne mistika Starega Egipta, neskončne planote puščave, vonjave, ki jih ni nikjer drugje, topli, prijazni ljudje in zgodovina … tista skrita, prava, še vedno nerazumljena.
Templji, darila Bogov, skrivnosti in šepetanja davnin …

Meditacije, spomini, uvidi, odklepanja …

Potovanje zaključimo s kratkim oddihom na obali Rdečega morja.

Prijave na: daniel@neferamis.si

Ob prijavi prejmete vse potrebne informacije.

Cena vključuje:
Letalski prevoz Ljubljana-Istanbul-Kairo, Hurgada-Istanbul-Ljubljana, Kairo-Luxor v ekonomskem razredu, letališke pristojbnine, nočitve z zajtrkom v hotelu 5* Kairu in kosila oz. večerje v nacionalnih restavracijah, križarjenje na ladji 5*lux od Luxorja do Assuana na bazi polnega penziona, 3 x nočitev v hotelu 5* v Hurgadi – storitev na bazi vse vključeno, ogledi po programu z vstopninami, ogled Istanbula, napitnine, vstopni vizum, nezgodno zavarovanje, dodatno zavarovanje z Asistenco v tujini, vodenje in organizacija ter meditacije, uvide, energijska podpora Vesne Neferamis.

Odhod: 16.03.2018

CENA:
Pri min. 15 potnikih: 1.777 €

Doplačila po želji:
Enoposteljna soba: 290 €
Zavarovanje odpovedi rizika turističnega potovanja: 89€

Opomba:
Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi.
Potovanje bomo organizirali v primeru 15 plačnikov.
Cepljenje: Ni potrebno.
Vizum: je potreben, dobite ga na letališču v Egiptu in je vštet v ceno potovanja.

Prijavite se preko epošte daniel@neferamis.si ali preko spodnjega obrazca:

Tel. št., kamor vas lahko pokličemo v nujnih primerih...


PROGRAM POTOVANJA

1.dan LJUBLJANA-ISTANBUL-KAIRO

Zbirališče potnikov na letališču Ljubljana ob 07.30 uri. Prijava na polet preko Istanbula proti Kairu. Po pristanku in opravljenih vstopnih formalnostih sledi prevoz do hotela, namestitev, nočitev.

2.dan KAIRO

Zajtrk. Sledi ogled izjemne egipčanske prestolnice: Gize s kompleksom piramid Keopsove, Kefrenove in Mikerinove, veličastnih faraonovih grobnic, ki so jih začeli graditi na ukaz faraonov IV. dinastije v čast sončnega boga, Sfinge, za katero zapiski razlagajo, da je ena od oblik boga Harmnakisa in je njena naloga varovanje pokopališča okoli piramid pred vsakim zlom in Dolinskega svetišča, v katerega so mumijo najprej prinesli in kjer je potekal obred »odpiranja ust«, ki je faraonu simbolično omogočal jesti, piti, govoriti in se gibati, torej vse, kar potrebuje pokojnik v drugem življenju in odkoder so faraonovo mumijo po nekaj dneh v leseni krsti prenesli na dvorišče posmrtnega svetišča. Kosilo v nacionalni restavraciji. Ogled delavnic papirusa in parfumerije. Povratek v hotel, nočitev.

3.dan KAIRO

Zajtrk. Nadaljujemo z ogledom Kairskega narodnega muzeja, v katerem se nahajajo mojstrovine starega kraljestva, Hatorinega svetišča in kipov iz novega kraljestva, amarnske galerije, Tutankamonovih zakladov ter sobe mumij. Kosilo v nacionalni restavraciji, popoldan pa postanek na labirintnem bazarju Khan El Khalili, kjer je na ogled in prodaja celotna egipčanska ponudba trgovskega blaga. Večerja, nočitev.

4.dan KAIRO-LUXOR

Zajtrk. Prevoz na letališče in polet do Luksorja, ki se lahko pohvali z vrhunskimi dosežki egipčanske arhitekture, saj je bil slavnih 500 let prestolnica novega kraljestva. Najprej si bomo ogledali Karnak tempelj, ki s svojo razsežnostjo in mogočnostjo – bogovom je posvečenih kar 40 ha površine, prekaša vse egiptovske templje. Prevzamejo nas imena faraonov in dinastij, ki so ga gradile in čim globlje prodiramo v tempelj, tem starejši so spomeniki. Namestitev na ladji, kosilo. Popoldan se bomo zapeljali na Zahodni breg, kjer so si faraoni v času 18. dinastije začeli graditi grobnice v dolinah Tebanskega gričevja in so ta zadnja počivališča v Dolinah kraljev in kraljic med najbolj spektakularnimi ostanki civilizacije ob Nilu vključno z leta 1922 odkrito Tutankamonovo grobnico. Nadaljujemo do templja kraljice Hačepsut, imenovanega tudi Džeser Džeseru (Sijaj vseh sijajev), ki leži ob vznožju Tebanskega gričevja in v katerem puntsko stebrišče prikazuje izjemno zanimive reliefe s prizori odprave v Punt. Večerja, nočitev.

5.dan LUXOR-ESNA-EDFU

Po zajtrku ogled Luksorskega templja, ki je dosti celovitejši od templjev v Karnaku in je posvečen tebanski trojici Amon Minu, Mut in Honsuju. Izplutje. Križarjenje po Nilu je vsekakor najlepši del potovanja, saj za potnika predstavlja lenobno uživanje v plovbi in spoznavanje bogate egiptovske zgodovine hkrati.
V popoldanskih urah bomo prečkali zapornico na Nilu – Esno in v večernih urah prispeli do Edfu-ja. Kosilo, večerja, nočitev.

6.dan EDFU-KOM OMBO

Po zgodnjem zajtrku se bomo odpravili do Horovega templja, ki je za Karnaškim drugi največji tempelj. Tempelj je posvečen bogu Horu s sokolovo glavo, stoji pa na mestu, kjer naj bi se Hor spopadel s svojim stricem Setom za oblast nad svetom. Povratek na ladjo, kosilo in nadaljevanje plovbe do Kom Omba. Postanek za ogled templja, posvečenega dvema bogovoma: desna stran pripada krokodiljemu bogu Sobeku, leva pa Horu starejšemu ali Harirusu. V templju vidimo reliefe Neosa Dionizisa, ki ga kronajo bogovi, Ptolomeja VII. med darovanjem bogovom, zelo zanimivi so tudi reliefi v zunanjem hodniku na steni za sedmimi kapelami, še zlasti razstava zdravniških instrumentov, ki dokazuje, da so bili egiptovski zdravniki zelo napredni že pred 2000 leti. Večerja, nočitev.

7.dan ASSUAN

Prihod v Assuan, ki je najjužnejše egiptovsko mesto in deluje bolj afriško, saj je večina njegovih prebivalcev Nubijcev, ki so temnejše polti in višji od Gornjih Egipčanov, govorijo drugačen jezik in imajo drugačne običaje.
Zajtrk. Z čolnom se bomo zapeljali do otoka Agilika, kjer se nahaja impresiven Tempelj Philae, posvečen boginji Isis, imenovan tudi biser Nila. Še postanek za ogled Assuanskega visokega jezu, od koder je prelep pogled na največje zajezitveno jezero na svetu – Naserjevo jezero. Kosilo. Popoldan bo namenjen odkrivanju čudovitega mesta, kjer se čuti pridih črne Afrike na vsakem koraku in se ponaša z najlepšo tržnico. Večerja, nočitev.

8.dan ASSUAN-HURGADA

Zajtrk. Slikovita vožnja z avtobusom do Hurgade. Med potjo se bodo nudili pogledi na spokojna zelena polja, vasice ter puščavo. Namestitev, večerja, nočitev. Koriščenje storitev vse vključeno.

9.dan HURGADA

Koriščenje storitev vse vključeno. Prost dan za enkratna doživetja ob Rdečem morju ali za kopanje.
Prosto. Nočitev.

10. dan HURGADA

Koriščenje storitev vse vključeno. Prosto. Nočitev.

11.dan HURGADA-ISTANBUL-LJUBLJANA

Zgodnji prevoz na letališče. Polet letala do Istanbula. Po pristanku ogled mesta na dveh celinah, bogatega z znamenitosti iz bizantinskega in otomanskega obdobja, polnega slikovitih uličic. Po ogledu povratek na letališče in polet proti Ljubljani.

Odgovorni organizator:
Vard d.o.o. Celje
Pe Turistična agencija
Stanetova 6
3000 CELJE

Maj
5
sob
Visoko v maju 2018 in odkritje skulpture “Ona”. Posebna skupina. @ Visoko
Maj 5 @ 01:00 – Maj 7 @ 21:00
Visoko v maju 2018 in odkritje skulpture "Ona". Posebna skupina. @ Visoko | Visoko | Federacija Bosne in Hercegovine | Bosna in Hercegovina

Visoko je poseben kraj na Zemlji.
Vsaka skupina doživlja drugačno izkušnjo, a zagotovo vsem ostane globkoko zapisano v srcu vse kar doživljamo.

Tokrat je zame pot še posebej dragocena.
6.5.2018 bo v Parku Ravne slovesno odkritje moje kreacije.
Skulptura ženske z imenom “Ona” bo predstavljala simboliko Ljubezni, srčnosti, lepote in miru v sebi.
Presrečna sem, da bomo od maja dalje lahko meditirali, se povezovali in sklepali nova prijateljstva tudi pod njenim energijskim ogrinjalom.

Seveda bosta z nami tudi Semir in njegova žena Sabina in dan bo zagotovo nepozaben.

Program se zaradi dogodka lahko malce spremeni, ta trenutek še ne vem, ali bomo na Piramidi Lune tisti dan ali dan prej, a ni pomembno, doživeli bomo vse, kar nam je namenjeno.

 

Bosanske piramide v Visokem 5. do 7.5.2018

1. dan; sobota, 5.5.

LJUBLJANA – VISOKO
Zbor potnikov ob 01.00 uri na parkirišču Dolgi most. Vožnja mimo Zagreba do mesta Visoko. Po krajši osvežitvi bomo vstopili v podzemni labirint v Ravnah, s številnimi podzemnimi hodniki, keramičnimi ploščami s starodavno pisavo in največjo koncentracijo zdravilnih negativnih ionov. Meditacija v rovih Ravne, nato pa prevoz do hotela, namestitev. Kosilo. Popoldan se bomo povzpeli na severno stran piramide Sonca, vse do ogromnih megalitnih blokov, s kateri je prekrita piramida. Povratek v hotel, večerja, nočitev.

2. dan; nedelja, 6.5.

VISOKO
Zajtrk. Dan bomo pričeli z meditacijo v rovih Ravne, nato pa bomo obiskali Tumulus – 35 metrov visoki kamniti tempelj z visoko energijsko zasnovo. V nadaljevanju se bomo do piramide Meseca, prekrite z prastarimi masivnimi betonskimi ploščami, zapeljali s kombiji. Kosilo in pozno popoldanski povratek v hotel. Večerja, nočitev.

3. dan; ponedeljek, 7.5.

VISOKO – SARAJEVO- LJUBLJANA
Po zajtrku se bomo odpravili v Ravne in se v energijskih rovih še zadnjič napolnili. Sledi sprehod po novem »Arheološkem parku Ravne2«. V megalitnih krogih, ki se nahajajo v njem, so prisotne zelo visoke energije, ki obnavljajo zdravje. Ogled geomantijskih kozmogramov vklesanih v skale, ki jih je izklesal g. Marko Pogačnik. Vožnja do Sarajeva, prosto za individualne oglede, nakupe suvenirjev…Prihod v Ljubljano v večernih urah.

Cena: 229 €

Cena vključuje:
Prevoz z udobnim turističnim avtobusom, cestnine, parkirnine, 2 x polpenzion, 2 x kosilo, namestitev v hotelu Džale Visoko (namestitev v dvo, tro in štiriposteljnih sobah), vstopnine v Tunele z meditacijami, Tumulus, Piramido Sonca in Meseca, kombi prevoz na piramido Meseca in nazaj, lokalni vodnik, organizacija potovanja

* splošni pogoji so priloga programom potovanja. Več na: www.vard.si
Odgovorni organizator: VARD d.o.o., Oblakova 32, 3000 Celje

= SKUPINA JE POLNA =

 

Maj
11
pet
Visoko v maju 2018. @ Visoko
Maj 11 @ 01:00 – Maj 13 @ 21:00
Visoko v maju 2018. @ Visoko | Visoko | Federacija Bosne in Hercegovine | Bosna in Hercegovina

Visoko je poseben kraj na Zemlji.
Vsaka skupina doživlja drugačno izkušnjo, a zagotovo vsem ostane globkoko zapisano v srcu vse kar doživljamo.

 

Bosanske piramide v Visokem 11. do 13.5.2018

1. dan; petek, 11.5.

LJUBLJANA – VISOKO
Zbor potnikov ob 01.00 uri na parkirišču Dolgi most. Vožnja mimo Zagreba do mesta Visoko. Po krajši osvežitvi bomo vstopili v podzemni labirint v Ravnah, s številnimi podzemnimi hodniki, keramičnimi ploščami s starodavno pisavo in največjo koncentracijo zdravilnih negativnih ionov. Meditacija v rovih Ravne, nato pa prevoz do hotela, namestitev. Kosilo. Popoldan se bomo povzpeli na severno stran piramide Sonca, vse do ogromnih megalitnih blokov, s kateri je prekrita piramida. Povratek v hotel, večerja, nočitev.

2. dan; sobota, 12.5.

VISOKO
Zajtrk. Dan bomo pričeli z meditacijo v rovih Ravne, nato pa bomo obiskali Tumulus – 35 metrov visoki kamniti tempelj z visoko energijsko zasnovo. V nadaljevanju se bomo do piramide Meseca, prekrite z prastarimi masivnimi betonskimi ploščami, zapeljali s kombiji. Kosilo in pozno popoldanski povratek v hotel. Večerja, nočitev.

3. dan; nedelja, 13.5.

VISOKO – SARAJEVO- LJUBLJANA
Po zajtrku se bomo odpravili v Ravne in se v energijskih rovih še zadnjič napolnili. Sledi sprehod po novem »Arheološkem parku Ravne2«. V megalitnih krogih, ki se nahajajo v njem, so prisotne zelo visoke energije, ki obnavljajo zdravje. Ogled geomantijskih kozmogramov vklesanih v skale, ki jih je izklesal g. Marko Pogačnik. Vožnja do Sarajeva, prosto za individualne oglede, nakupe suvenirjev…Prihod v Ljubljano v večernih urah.

Cena: 229 €

Cena vključuje:
Prevoz z udobnim turističnim avtobusom, cestnine, parkirnine, 2 x polpenzion, 2 x kosilo, namestitev v hotelu Džale Visoko (namestitev v dvo, tro in štiriposteljnih sobah), vstopnine v Tunele z meditacijami, Tumulus, Piramido Sonca in Meseca, kombi prevoz na piramido Meseca in nazaj, lokalni vodnik, organizacija potovanja

* splošni pogoji so priloga programom potovanja. Več na: www.vard.si
Odgovorni organizator: VARD d.o.o., Oblakova 32, 3000 Celje

Prijava:

Tel. št., kamor vas lahko pokličemo v nujnih primerih...
Maj
18
pet
Meditativno Medjugorje z Vesno Neferamis @ Medjugorje
Maj 18 @ 23:00 – Maj 21 @ 21:00
Meditativno Medjugorje z Vesno Neferamis @ Medjugorje | Međugorje | Bosna in Hercegovina

Potovanje v Medjugorje

Milost … je prvi preblisk, kadar nekdo omeni Medjugorje.
Ne glede na to, od kod prihajamo, v kaj verjamemo in kdo smo, je Njen Objem za vse enak.
Tokrat bo poudarek na izkušnji čutenja.
Prvi vtis, ki ga naredi “Etno selo Herceg”, je raj na zemlji.
Vsi bomo nastanjeni v čudovitih kamnitih hiškah.

Odhod iz Ljubljane je 18.5. ob 23h.

Na postajališču Plitvice se zberemo še ostali in ob cca 01:00 skupaj odpotujemo proti Mostarju, ki ga doživimo v lepem jutru sobotnega vrveža.
Tam bo prosto za zajtrk, kavo, oglede tega čudovitega mesta in potem prihod v Etno selo, kjer se nastanimo, spočijemo, umirimo in preživimo mirno popoldne. Pred večerjo bo skupinska meditacija v mali kapelici.
Po večerji druženje skupine.
Nedelja bo namenjena vzponu na “Hrib Prikazovanja”, kjer se je Marija prikazala otrokom iz vasi.
Tam se bomo povezali, odprli srce in preživeli čas v tišini.
Po prihodu v Medjugorje obiščemo kraj, kjer stoji kip vstalega Jezusa in v miru doživimo cerkev.
Po večerji enourno druženje v kapelici, potem prosto.
Ponedeljek je dan odhoda, po zajtrku in odjavi iz Etno sela se odpravimo doživet pravljičen kraj “Kravice”, kjer navdušujejo srce in dušo prelepi slapovi.
Tudi tam bo prosti čas za odklop, umiritev, meditacijo …
In po tem … odhod proti domu.

Potovanje bo izkustveno, čuteče, notranje …

Cena je: 212 €
V ceno je vključeno: avtobusni prevoz z vsemi cestninami, 2x polpenzion v superior sobah, vodenje in meditacije.
Vaša rezervacija je plačilo celotnega zneska.

= SKUPINA JE POLNA =

Okt
1
pon
Peru z Vesno Neferamis – oktober 2018 @ Peru
Okt 1 @ 08:00 – Okt 12 @ 20:00
Peru z Vesno Neferamis - oktober 2018 @ Peru | Cusco | Peru

PERU Z VESNO NEFERAMIS
VSTOP V OSEBNO LEGENDO

Duhovna globina Peruja in njegove zapuščine je brezmejna.
Inki in njihovi predniki so razvili globoka in močna verovanja v Moč Matere Zemlje.
Obredna dejanja so posvetili čaščenju Nje, ki nam neskončno daje.
Obrede še danes negujejo Varuhi Časa in z njimi se bomo podali na to pot odkrivanja samega sebe, jedra vseh naših delovanj in spoznanj.

Potovanje bo vodilo v notranjost Izkušnje do najdenja Ključavnice, izza katere je Načrt Osebne Legende posameznika.
Vesna Neferamis bo s svojimi intuitivnimi uvidi, vpogledi v pretekla življenja in posebnimi, aktivnimi meditacijami ter Svetim Zvokom poskrbela za mistično doživljanje te Svete Dežele.
Vsak udeleženec bo od prijave dalje v pripravah na to izjemno potovanje.
Jutra se bodo začela s potopitvijo vase in prebiranjem Intuitivnega Sporočila, za vsak dan posebej, uglašeno na posameznika.
Na koncu bomo strnili Izkušnje in izluščili pravi pomen Osebne legende.
Potovanje ne bo v znamenju lahkotnega turističnega pohajkovanja, temveč spust v globine, do jedra, do središča.
Fizično bo na nekaterih delih tudi bolj naporno.

Skozi popotovanje, kjer so močne točke prehoda, iniciacijski portali in svetišča, nas bodo vodili Varuhi Časa.

Program potovanja:

1. Dan: LJUBLJANA – LIMA
Zbor potnikov in prevoz do Benetk. Prijava na polet in let s presedanjem proti Limi. Pristanek v Limi, prevoz v hotel in nočitev.

2. Dan: LIMA – CUSCO
Po zajtrku se bomo zopet podali v višave, saj bomo preko zasneženih vrhov Andske Kordiljere poleteli v Cusco. Takoj se bomo podali k bistvu, torej je naš namen obiskati Sveto dolino Inkov, kjer bomo tudi prespali v lodžu. V Chincheru si bomo ogledali oltar matere zemlje – iniciacijsko središče Inkov in portala, ki omogoča dimenzijsko prehajanje duše. Vključen bo tudi ceremonial Pachamama, naš obred priporočila in zahvale, ki bo temelj naše nadaljnje poti v tej deželi navdihov. Kosilo na poti in nočitev v haciendi v Sveti dolini.

3. Dan: SVETA DOLINA
Po zajtrku se odpravimo na raziskovanje Inkovskega centra Ollantaytambo (predvidene je kar nekaj hoje po razgibanem, ponekod strmem terenu do vrha, kjer je tempelj Sonca). Še vedno ohranjene ruševine so marsikje tudi danes dom potomcev tega izvirnega ljudstva. Obiskali bomo dom teh ponosnih in na tradiciji temelječih ljudi. Zaradi izjemno močne in pozitivne energije bomo za dvig naše dojemljivosti opravili meditacijo, nato pa se bomo podali na vrh k templju Sonca. Razvil se nam bo čudovit pogled na dolino reke Willkamayu in nas še dodatno inspiriral. Po kosilu sledi obisk centra Moray – cirkularnih teras, kjer bomo imeli tudi meditacijo v tem močnem energijskem centru. Terase so zasnovane v sklopu starodavnega inkovskega agrikulturnega poskusa, ko so z različnimi mikro klimatskimi spremembami vpeljevali optimalne kulture in kombinirane lastnosti. Pravi revolucionarni dosežek tistega časa. Nato nazaj v naš hotel in nočitev.

4. Dan: SVETA DOLINA in MACHU PICHU
Zajtrk. Na vrsti bo obisk večnega Machu Pijchu, v kombinaciji avtobusnega transferja in panoramskega vlaka se bomo pripeljali do izhodišča za vzpon k temu čudežu inkovske dobe. Po neenakomernih stopnicah in strmi poti bomo prispeli do pesniško navdihujoče kreacije, kjer se nahaja mnoštvo palač, templjev, kasarn in hiš. Pogled nam bo razodel neminljivost Machu Pijchuja, saj ga nobene besede ne morejo v popolnosti opisati. Krasijo ga številne poti in prav vsaka vodi k posebni energijski točki, z vodeno meditacijo se bomo dotaknili le-teh in se prepustili globoki spiritualni izkušnji. Kosilo v restavraciji. Popoldanski vlak in avtobusni transfer nazaj in nočitev v našem hotelu/haciendi.

5. Dan: SVETA DOLINA – CUSCO
Zajtrku bo sledila vožnja v Pisaq, kjer nas čaka cela gora z arheološkimi ostanki mogočne civilizacije. Z avtobusom se bomo odpeljali na vrh, nato pa se peš spustili v dolino in obiskali pomembne centre Inkovske moči (grobnice, templje, observatorij…). V tej sredici pozitivne energije bomo imeli tudi naš dnevni ritual, že sam sprehod pa nas bo nagradil z odličnimi razgledi. Nato v avtobus in obiskali bomo še tempelj vode v Tiponu. Tempelj je zagotavljal tudi vodo za obsežen kompleks namakalnih teras in postal pravi center vpliva in moči takratne dobe. Kosilo na poti. Nato nazaj v Cusco, namestitev v hotelu, nočitev.

6. Dan: CUSCO – AMARU MACHAY in SAQSAYWAMAN
Po zajtrku se bomo podali na dnevni izlet v Amaru Machay, votlino kač – izjemno energijsko točko, kjer bomo imeli tudi ceremonial. V Qenqu bomo obiskali labirint, se srečali s svetim izročilom Pume, ko se bomo prepustili tudi šamanski izkušnji pod vodstvom našega duhovnega vodnika in spoznavali izjemno moč prednikov. Nato v Saqsaywaman – velike »hiše Sonca«. Saqsaywaman je hkrati odličen primerek obrambne arhitekture Inkov. Kosilo v času ogledov. Pozno popoldan bomo imeli tudi spiritualno potovanje z bobni. Nočitev v Cuscu.

7. Dan: CUSCO – PUNO
Zajtrk. Zapustili bomo Cusco in se usmerili proti najvišje ležečemu jezeru sveta – Titicaca. Daljši transfer do Puna bomo razgibali z ogledi templja Wiraqocha, posvečenega inkovskemu božanstvu Apu Kon Titi Wiraqocha, kjer se bomo posvetili iskanju človeške harmonije med telesnim in duhovnim. Sledilo bo nadaljevanje poti med ugaslimi ognjeniki, gorami, dolinami in vasicami vse do Puna, ki leži na 3.810m nadmorske višine in je izhodišče za oglede jezera Titicaca ter hkrati kulturni lonec raznih indijanskih plemen. Pozno popoldan malce osvežitve v hotelu, nato pa večerja in nočitev.

8. Dan: PUNO – AMANTANI OTOK
Zajtrk. Odpeljali se bomo do obrežja jezera Titicaca, se vkrcali v čoln in se odpeljali na nepozabni izlet na otok Amantani, kjer se bomo praktično prepustili lokalnemu utripu. Otok je poznan po posebno močni energiji matere zemlje in velja za pomemben center luči in čaščenja prednikov. Prepustili se bomo vodeni meditaciji. Kosilo in večerjo ter nočitev bomo imeli kar pri naših nocojšnjih gostiteljih, prijaznih prebivalcih Amantani.

9. Dan: AMANTANI – PUNO
Zajtrk. Zjutraj se bomo podali na vrh Amantanija, kjer stojita templja Pachatata in Pachamama, posvečena kultu čaščenja Zemlje. Po opravljeni obredni daritvi in zahvali, katero bomo izvedli, se bomo po kosilu poslovili od naših gostiteljev in se z motornimi čolni podali nazaj v Puno. Pozno popoldan malce prosto za obisk tržnice ali lastno udejstvovanje. Nočitev.

10. Dan: PUNO – AIMARA
Zajtrk. Dan bomo namenili odkrivanju antične Aimare – oltarjev prehoda v Ajayu Marka. Izvedli bomo tudi obred pozdrava duhu Titicace. Popoldan pa se bomo posvečali energiji plodnosti in uravnavali naše notranje tokove – frekvence… Imeli bomo tudi kosilo. Nato nazaj v Puno in popoldan prosto. Nočitev.

11. Dan: PUNO – LIMA
Po zajtrku obisk Sillustani grobnic še iz predinkovske dobe. Arheologi imenujejo arheološki par kar perujski Taj Mahal. Na pomembnem obrednem središču bomo tudi energijsko sklenili našo pot v našem svetem ceremonialu. Nato sledi prevoz na letališče in polet v Limo ter vezni let naprej proti domu. Obrok na letalu. *V primeru, da je mednarodni let domov v dopoldanskih urah pa bo obisk Sillustani grobnic prejšnji dan popoldan.

12. Dan: – LJUBLJANA
Nadaljevanje poleta s presedanjem. Po pristanku še transfer do Ljubljane.

Cena po osebi v dvoposteljni sobi: 3.975 € min 18 potnikov
Minimalno število potnikov za izvedbo potovanja je 14.
Doplačilo v rangu skupine 14-17 znaša 170 €

Cena vključuje:
Vse letalske prevoze po programu in pristojbine vključene v znesku 315 € (možen poračun pristojbin prevoznikov do 10 dni pred odhodom), vse transferje s turističnimi vozili, vožnje s čolni, vse oglede in vstopnine, vodenje in spremstvo z lokalnimi vodniki in slovenskim vodnikom, vse meditacije, obrede s šamani, vse navedene obroke, namestitev v hotelih/haciendah preverjene kategorije 3* ter 1x pri domačinih na otoku Amantani, asistenco Coris (dvojna premija), osnovne (obvezne) napitnine, organizacija potovanja ter spiritualno vodstvo Vesne Neferamis.

Možna doplačila:
Enoposteljna soba 495 €
Zavarovanje rizika odpovedi 198 €

Opombe:
Napitnine za voznike in vodnike so že vključene v ceni, postreščki v hotelih in ostali ponudniki storitev pa niso vključeni, so pa malenkostne napitnine za osebna naročila in storitve pričakovane in včasih to izvajalci dajejo jasno vedeti.

Pogoj za rezervacijo je izpolnjen in podpisan prijavni formular ter vplačilo akontacije v višini 700 €.

Cepljenje:
Priporočljivo je cepljenje proti rumeni mrzlici, certifikat od vas ob vstopu ne zahtevajo. Priporočljivi so tudi antimalariki. Več na www.zdravinapot.si

Vizum:
Vizumi niso potrebni.

Prijava:

Tel. št., kamor vas lahko pokličemo v nujnih primerih...

Potovanje bo v času od 1. do 20.10 ( 12 dni). Točen datum bo znan kasneje.

Organizator potovanja: VARD d.o.o. Celje, 19.7.2017
Splošni pogoji organizatorja so sestavni del aranžmaja.