» Magične kristalne palice za oživljanje vode - Eiris »

Kristali ... rojeni iz Matere Zemlje, prinašajo blagodejno vibracijo našem svetu.
Različni so, tako po nastanku, zgodovini, strukturi, barvi, trdoti ... skupna pa je Zavest mineralnega kraljevstva.

Že dvajset let pijem kristalno vodo, brez katere si ne predstavljam več življenja.
Obogatena, osvežujoča, pitna, podobna izvirski ... je nepogrešljiva tako zame kot za ljudi, ki prihajajo na delavnice, meditacije ...

V želji, da bi bila takšna voda dostopna čim več ljudem, so se spontano pojavile ideje o »Magičnih kristalnih palicah - Eiris«.

S spoštovanjem obdelani, blagoslovljeni in očiščeni kristali lahko spreminjajo naša energijska stanja na zelo preprost način.

Vsaka unikatna palica Eiris vsebuje določene kristale, zlate lističe, sveta zelišča in kadila ( palo santo, brin, cedra, angelika, Sasaparilla, cimet, pomaranča, Styrax Calamitus, mira, kadilna bosvelija, žajbelj, ognjič ... ), odvisno od intuitivnega uvida oziroma namena palice.

Ko dodam namen, se v posebnem ritualnem procesu zgodi alkimistično zlitje vseh informacij, združenih v »Magični kristalni palici Eiris«, ki v Vašo vodo dodaja neusahljivo vibracijo uglasitve.
Nastane čisto posebna Zgodba.

Palice Eiris ni potrebno čistiti, ena od osnovnih informacij je samo - očiščevanje.

Voda, v kateri je palica s kristali in zelišči, je pripravljena že po tridesetih minutah, informacije, ki preidejo v vodo, pa ostajajo tam še štiriindvajset ur, v primeru, da si vodo prelijete v kakšno drugo steklenico in jo vzamete s seboj na pot.

Voda je primerna za pitje, dodatek kopelim, za osveževanje energij prostora, umivanje obraza, pa tudi zalivanje Vaših rož ali kot voda, ki jo ponudite vašim hišnim ljubljenčkom.

Pri ustvarjanju gre za individualni, intuitivno voden proces, ki zahteva osredotočenost, uglašenost z ritmi okoli mene in ljubečo pozornost, zato je čas izdelave Vaše kristalne palice Eiris ne-določen.

Ob vsakem naročilu prejmete opis, navodila za uporabo in intuitivne zaznave ob izdelavi palice.

Po prejetju jo preprosto položite v vrč z vodo ali večji kozarec in po določenem času pijete ali kako drugače uporabljate vodo.
Pitje priporočam predvsem zjutraj, na tešče, saj je takrat energizirana voda najprimernejša.

Na določenih kristalih so izrisane rune, magični in kanalizirani simboli ...

Za naročilo potrebujem ime osebe, ki ji je »Magična kristalna palica Eiris« namenjena in morebitno usmeritev, željo, v povezavi z namenom.
Lahko pa seveda tudi to v celoti prepustite duhovnemu vodstvu.

Dolžina palice je 20 cm.
Premer 3 cm.
Teža od 200g do 300g.

Cena Eiris magične kristalne palice je samo 28,80 €.

Naroči svojo Eiris palico:
Tel. št., kamor vas lahko pokličemo v nujnih primerih...