Peru z Vesno Neferamis – oktober 2018

Kdaj:
1. oktober, 2018 @ 08:00 – 12. oktober, 2018 @ 20:00
2018-10-01T08:00:00+02:00
2018-10-12T20:00:00+02:00
Kje:
Peru
Peru
Cena:
3.975,00 €
Kontaktna oseba:
Daniel Neferamis
040/326-435

PERU Z VESNO NEFERAMIS
VSTOP V OSEBNO LEGENDO

Duhovna globina Peruja in njegove zapuščine je brezmejna.
Inki in njihovi predniki so razvili globoka in močna verovanja v Moč Matere Zemlje.
Obredna dejanja so posvetili čaščenju Nje, ki nam neskončno daje.
Obrede še danes negujejo Varuhi Časa in z njimi se bomo podali na to pot odkrivanja samega sebe, jedra vseh naših delovanj in spoznanj.

Potovanje bo vodilo v notranjost Izkušnje do najdenja Ključavnice, izza katere je Načrt Osebne Legende posameznika.
Vesna Neferamis bo s svojimi intuitivnimi uvidi, vpogledi v pretekla življenja in posebnimi, aktivnimi meditacijami ter Svetim Zvokom poskrbela za mistično doživljanje te Svete Dežele.
Vsak udeleženec bo od prijave dalje v pripravah na to izjemno potovanje.
Jutra se bodo začela s potopitvijo vase in prebiranjem Intuitivnega Sporočila, za vsak dan posebej, uglašeno na posameznika.
Na koncu bomo strnili Izkušnje in izluščili pravi pomen Osebne legende.
Potovanje ne bo v znamenju lahkotnega turističnega pohajkovanja, temveč spust v globine, do jedra, do središča.
Fizično bo na nekaterih delih tudi bolj naporno.

Skozi popotovanje, kjer so močne točke prehoda, iniciacijski portali in svetišča, nas bodo vodili Varuhi Časa.

Program potovanja:

1. Dan: LJUBLJANA – LIMA
Zbor potnikov in prevoz do Benetk. Prijava na polet in let s presedanjem proti Limi. Pristanek v Limi, prevoz v hotel in nočitev.

2. Dan: LIMA – CUSCO
Po zajtrku se bomo zopet podali v višave, saj bomo preko zasneženih vrhov Andske Kordiljere poleteli v Cusco. Takoj se bomo podali k bistvu, torej je naš namen obiskati Sveto dolino Inkov, kjer bomo tudi prespali v lodžu. V Chincheru si bomo ogledali oltar matere zemlje – iniciacijsko središče Inkov in portala, ki omogoča dimenzijsko prehajanje duše. Vključen bo tudi ceremonial Pachamama, naš obred priporočila in zahvale, ki bo temelj naše nadaljnje poti v tej deželi navdihov. Kosilo na poti in nočitev v haciendi v Sveti dolini.

3. Dan: SVETA DOLINA
Po zajtrku se odpravimo na raziskovanje Inkovskega centra Ollantaytambo (predvidene je kar nekaj hoje po razgibanem, ponekod strmem terenu do vrha, kjer je tempelj Sonca). Še vedno ohranjene ruševine so marsikje tudi danes dom potomcev tega izvirnega ljudstva. Obiskali bomo dom teh ponosnih in na tradiciji temelječih ljudi. Zaradi izjemno močne in pozitivne energije bomo za dvig naše dojemljivosti opravili meditacijo, nato pa se bomo podali na vrh k templju Sonca. Razvil se nam bo čudovit pogled na dolino reke Willkamayu in nas še dodatno inspiriral. Po kosilu sledi obisk centra Moray – cirkularnih teras, kjer bomo imeli tudi meditacijo v tem močnem energijskem centru. Terase so zasnovane v sklopu starodavnega inkovskega agrikulturnega poskusa, ko so z različnimi mikro klimatskimi spremembami vpeljevali optimalne kulture in kombinirane lastnosti. Pravi revolucionarni dosežek tistega časa. Nato nazaj v naš hotel in nočitev.

4. Dan: SVETA DOLINA in MACHU PICHU
Zajtrk. Na vrsti bo obisk večnega Machu Pijchu, v kombinaciji avtobusnega transferja in panoramskega vlaka se bomo pripeljali do izhodišča za vzpon k temu čudežu inkovske dobe. Po neenakomernih stopnicah in strmi poti bomo prispeli do pesniško navdihujoče kreacije, kjer se nahaja mnoštvo palač, templjev, kasarn in hiš. Pogled nam bo razodel neminljivost Machu Pijchuja, saj ga nobene besede ne morejo v popolnosti opisati. Krasijo ga številne poti in prav vsaka vodi k posebni energijski točki, z vodeno meditacijo se bomo dotaknili le-teh in se prepustili globoki spiritualni izkušnji. Kosilo v restavraciji. Popoldanski vlak in avtobusni transfer nazaj in nočitev v našem hotelu/haciendi.

5. Dan: SVETA DOLINA – CUSCO
Zajtrku bo sledila vožnja v Pisaq, kjer nas čaka cela gora z arheološkimi ostanki mogočne civilizacije. Z avtobusom se bomo odpeljali na vrh, nato pa se peš spustili v dolino in obiskali pomembne centre Inkovske moči (grobnice, templje, observatorij…). V tej sredici pozitivne energije bomo imeli tudi naš dnevni ritual, že sam sprehod pa nas bo nagradil z odličnimi razgledi. Nato v avtobus in obiskali bomo še tempelj vode v Tiponu. Tempelj je zagotavljal tudi vodo za obsežen kompleks namakalnih teras in postal pravi center vpliva in moči takratne dobe. Kosilo na poti. Nato nazaj v Cusco, namestitev v hotelu, nočitev.

6. Dan: CUSCO – AMARU MACHAY in SAQSAYWAMAN
Po zajtrku se bomo podali na dnevni izlet v Amaru Machay, votlino kač – izjemno energijsko točko, kjer bomo imeli tudi ceremonial. V Qenqu bomo obiskali labirint, se srečali s svetim izročilom Pume, ko se bomo prepustili tudi šamanski izkušnji pod vodstvom našega duhovnega vodnika in spoznavali izjemno moč prednikov. Nato v Saqsaywaman – velike »hiše Sonca«. Saqsaywaman je hkrati odličen primerek obrambne arhitekture Inkov. Kosilo v času ogledov. Pozno popoldan bomo imeli tudi spiritualno potovanje z bobni. Nočitev v Cuscu.

7. Dan: CUSCO – PUNO
Zajtrk. Zapustili bomo Cusco in se usmerili proti najvišje ležečemu jezeru sveta – Titicaca. Daljši transfer do Puna bomo razgibali z ogledi templja Wiraqocha, posvečenega inkovskemu božanstvu Apu Kon Titi Wiraqocha, kjer se bomo posvetili iskanju človeške harmonije med telesnim in duhovnim. Sledilo bo nadaljevanje poti med ugaslimi ognjeniki, gorami, dolinami in vasicami vse do Puna, ki leži na 3.810m nadmorske višine in je izhodišče za oglede jezera Titicaca ter hkrati kulturni lonec raznih indijanskih plemen. Pozno popoldan malce osvežitve v hotelu, nato pa večerja in nočitev.

8. Dan: PUNO – AMANTANI OTOK
Zajtrk. Odpeljali se bomo do obrežja jezera Titicaca, se vkrcali v čoln in se odpeljali na nepozabni izlet na otok Amantani, kjer se bomo praktično prepustili lokalnemu utripu. Otok je poznan po posebno močni energiji matere zemlje in velja za pomemben center luči in čaščenja prednikov. Prepustili se bomo vodeni meditaciji. Kosilo in večerjo ter nočitev bomo imeli kar pri naših nocojšnjih gostiteljih, prijaznih prebivalcih Amantani.

9. Dan: AMANTANI – PUNO
Zajtrk. Zjutraj se bomo podali na vrh Amantanija, kjer stojita templja Pachatata in Pachamama, posvečena kultu čaščenja Zemlje. Po opravljeni obredni daritvi in zahvali, katero bomo izvedli, se bomo po kosilu poslovili od naših gostiteljev in se z motornimi čolni podali nazaj v Puno. Pozno popoldan malce prosto za obisk tržnice ali lastno udejstvovanje. Nočitev.

10. Dan: PUNO – AIMARA
Zajtrk. Dan bomo namenili odkrivanju antične Aimare – oltarjev prehoda v Ajayu Marka. Izvedli bomo tudi obred pozdrava duhu Titicace. Popoldan pa se bomo posvečali energiji plodnosti in uravnavali naše notranje tokove – frekvence… Imeli bomo tudi kosilo. Nato nazaj v Puno in popoldan prosto. Nočitev.

11. Dan: PUNO – LIMA
Po zajtrku obisk Sillustani grobnic še iz predinkovske dobe. Arheologi imenujejo arheološki par kar perujski Taj Mahal. Na pomembnem obrednem središču bomo tudi energijsko sklenili našo pot v našem svetem ceremonialu. Nato sledi prevoz na letališče in polet v Limo ter vezni let naprej proti domu. Obrok na letalu. *V primeru, da je mednarodni let domov v dopoldanskih urah pa bo obisk Sillustani grobnic prejšnji dan popoldan.

12. Dan: – LJUBLJANA
Nadaljevanje poleta s presedanjem. Po pristanku še transfer do Ljubljane.

Cena po osebi v dvoposteljni sobi: 3.975 € min 18 potnikov
Minimalno število potnikov za izvedbo potovanja je 14.
Doplačilo v rangu skupine 14-17 znaša 170 €

Cena vključuje:
Vse letalske prevoze po programu in pristojbine vključene v znesku 315 € (možen poračun pristojbin prevoznikov do 10 dni pred odhodom), vse transferje s turističnimi vozili, vožnje s čolni, vse oglede in vstopnine, vodenje in spremstvo z lokalnimi vodniki in slovenskim vodnikom, vse meditacije, obrede s šamani, vse navedene obroke, namestitev v hotelih/haciendah preverjene kategorije 3* ter 1x pri domačinih na otoku Amantani, asistenco Coris (dvojna premija), osnovne (obvezne) napitnine, organizacija potovanja ter spiritualno vodstvo Vesne Neferamis.

Možna doplačila:
Enoposteljna soba 495 €
Zavarovanje rizika odpovedi 198 €

Opombe:
Napitnine za voznike in vodnike so že vključene v ceni, postreščki v hotelih in ostali ponudniki storitev pa niso vključeni, so pa malenkostne napitnine za osebna naročila in storitve pričakovane in včasih to izvajalci dajejo jasno vedeti.

Pogoj za rezervacijo je izpolnjen in podpisan prijavni formular ter vplačilo akontacije v višini 700 €.

Cepljenje:
Priporočljivo je cepljenje proti rumeni mrzlici, certifikat od vas ob vstopu ne zahtevajo. Priporočljivi so tudi antimalariki. Več na www.zdravinapot.si

Vizum:
Vizumi niso potrebni.

= SKUPINA JE POLNA =

Organizator potovanja: VARD d.o.o. Celje, 19.7.2017
Splošni pogoji organizatorja so sestavni del aranžmaja.