Visoko v maju 2018 in odkritje skulpture “Ona”. Posebna skupina.

Kdaj:
5. maj, 2018 @ 01:00 – 7. maj, 2018 @ 21:00
2018-05-05T01:00:00+02:00
2018-05-07T21:00:00+02:00
Kje:
Visoko
Visoko
Bosna in Hercegovina
Cena:
229 €

Visoko je poseben kraj na Zemlji.
Vsaka skupina doživlja drugačno izkušnjo, a zagotovo vsem ostane globkoko zapisano v srcu vse kar doživljamo.

Tokrat je zame pot še posebej dragocena.
6.5.2018 bo v Parku Ravne slovesno odkritje moje kreacije.
Skulptura ženske z imenom “Ona” bo predstavljala simboliko Ljubezni, srčnosti, lepote in miru v sebi.
Presrečna sem, da bomo od maja dalje lahko meditirali, se povezovali in sklepali nova prijateljstva tudi pod njenim energijskim ogrinjalom.

Seveda bosta z nami tudi Semir in njegova žena Sabina in dan bo zagotovo nepozaben.

Program se zaradi dogodka lahko malce spremeni, ta trenutek še ne vem, ali bomo na Piramidi Lune tisti dan ali dan prej, a ni pomembno, doživeli bomo vse, kar nam je namenjeno.

 

Bosanske piramide v Visokem 5. do 7.5.2018

1. dan; sobota, 5.5.

LJUBLJANA – VISOKO
Zbor potnikov ob 01.00 uri na parkirišču Dolgi most. Vožnja mimo Zagreba do mesta Visoko. Po krajši osvežitvi bomo vstopili v podzemni labirint v Ravnah, s številnimi podzemnimi hodniki, keramičnimi ploščami s starodavno pisavo in največjo koncentracijo zdravilnih negativnih ionov. Meditacija v rovih Ravne, nato pa prevoz do hotela, namestitev. Kosilo. Popoldan se bomo povzpeli na severno stran piramide Sonca, vse do ogromnih megalitnih blokov, s kateri je prekrita piramida. Povratek v hotel, večerja, nočitev.

2. dan; nedelja, 6.5.

VISOKO
Zajtrk. Dan bomo pričeli z meditacijo v rovih Ravne, nato pa bomo obiskali Tumulus – 35 metrov visoki kamniti tempelj z visoko energijsko zasnovo. V nadaljevanju se bomo do piramide Meseca, prekrite z prastarimi masivnimi betonskimi ploščami, zapeljali s kombiji. Kosilo in pozno popoldanski povratek v hotel. Večerja, nočitev.

3. dan; ponedeljek, 7.5.

VISOKO – SARAJEVO- LJUBLJANA
Po zajtrku se bomo odpravili v Ravne in se v energijskih rovih še zadnjič napolnili. Sledi sprehod po novem »Arheološkem parku Ravne2«. V megalitnih krogih, ki se nahajajo v njem, so prisotne zelo visoke energije, ki obnavljajo zdravje. Ogled geomantijskih kozmogramov vklesanih v skale, ki jih je izklesal g. Marko Pogačnik. Vožnja do Sarajeva, prosto za individualne oglede, nakupe suvenirjev…Prihod v Ljubljano v večernih urah.

Cena: 229 €

Cena vključuje:
Prevoz z udobnim turističnim avtobusom, cestnine, parkirnine, 2 x polpenzion, 2 x kosilo, namestitev v hotelu Džale Visoko (namestitev v dvo, tro in štiriposteljnih sobah), vstopnine v Tunele z meditacijami, Tumulus, Piramido Sonca in Meseca, kombi prevoz na piramido Meseca in nazaj, lokalni vodnik, organizacija potovanja

* splošni pogoji so priloga programom potovanja. Več na: www.vard.si
Odgovorni organizator: VARD d.o.o., Oblakova 32, 3000 Celje

= SKUPINA JE POLNA =