Vedeti več. Videti več. Znati več. Je možno?sepetalka
Je možen vstop v svet, kjer je vse že videno, doživeto in napisano?
Informacijsko polje nezavednega in zavednega je kot plavajoč oblak breztežnostne mehkobe, stkan iz milijard svetlobnih celic, ki so ključi za vstop v območja, ki si jih niti v najdrznejših sanjah ne moremo predstavljati.
 
Sanje ali domišljija? Ni pomembno, kaj so sanje in kaj domišljija.
 
Vse je  prepleteno. Bog v meni, Jaz v Bogu in nekaj stotink sekunde, ko je bila ta povezanost ganljivo vzhičenje ob ponovnem snidenju.
 
Ko mislim, da sem trdno na Zemlji, me v hipu odnese v vrtinec spominov preteklosti, prihodnosti in ko mislim, da plujem po prostranih pobočjih domišljije, začutim toplo zemljo pod bosimi stopali.
 
Šepetalka je Esenca Neskončnosti, ujeta v kapljico mojega razumevanja. Je živa in otipljiva prisotnost, ki boža  dušo, sestradano dotikov Božanskosti.

 Pesem je napev božanskemu v nas samih, besede, ki so poudarjene, pa imajo  sporočilo. Znotraj pesmi je ključ za rešitev vašega problema, odgovor na vprašanje, ki ga iščete….
 
»Šepetalka«…
sepetalka1Lahko bi jo opisala  kot skrinjo zakladov, iz katere jemljemo dragocenosti in jih skrbno in z občutkom dajemo v svet, zavite v svilo skrivnosti, ki od nekdaj privlači vse iskalce drugačnega, mističnega doživljanja sveta.
 
Je zemljevid do najbolj globoko zakopanih spominov duše.
Prebuja zavest in vedenje o nas samih.
 
Lahko pa je seveda samo knjiga pesmi. Lahko je samo knjiga. Odvisno, kdo jo bere in kako.