Runski amuleti

izbrane rune, povezane v magični runski zapis, delujejo močneje od posamičnih.

Ustvarila sva amulete z dvojnimi zapisi, zato tistega, katerega delovanje želimo okrepiti preprosto obrnemo k telesu, drugi zapis pa je viden.

Po vrstnem redu si sledijo:

1. Obilje
2. Preboj
3. Zdravje
4. Manifestacija
5. Odnosi
6. Zaščita

Obilje - priklic obilja, razreševanje vzorcev pomanjkanja ...
Spodaj runa izpolnitve, harmonija v odnosih, povezovanjih ... varnost, fokus, uspeh in neskončna osmica ... za ravnotežje prejemanja in dajanja.

Preboj - iz spirale novih začetkov dvigajoča vibracija spodbudi dovršitev, da se novi začetki lahko uglasijo z načrtom. Energija sonca močno poudarjena, najbolj pa seveda runa Dagaz, ki deluje kot metulj z razprtimi krili.
Tir na vrhu je namera, uresničitev, pot k cilju, v katerega verjamemo.

Zdravje - prepletena simbolika rune Ansur, ki prevaja Božanska Sporočila in nam jih približa ... z runo Tir, ki ima drugačno vrednost, dinamične premike, ostrino v delovanju ... imata zvezo, namenjeno realizaciji in uglasitvi energij samozdravljenja ... Preprost, a močan simbol, tako kot je preprosta, a močna želja po ozdravitvi.
Simbol sam ne zdravi, lahko pa ob stiku z njim doživimo preboj, uvid, željo po drugačnem razumevanju življenja.

Manifestacija - pri postavljanju teh run v zapis se je dogajalo na vseh nivojih.
Že samo opazovanje simbola je proces, ki spreminja zavest. Čvrsti temelji, pečat na sredini, runa Manaz kot osrednji steber in Dagaz na vrhu kot metulj, ki sprejema spiralo. Vmes varnost, približevanje spiritualnih izkušenj, prizemljitev ...
Simbol je ključ, ki odklepa nemanifestirano s potencialom spreminjanja v materializirano.

Odnosi - rune Kano, Gebo, Ing, Ansur, Thor in Wunjo, Tir in Laguz so kot prijatelji, ki nam pomagajo videti širšo sliko. Runski zapis pomaga pri vzpostavljanju ravnovesja v dinamiki odnosov, predvsem pa nam lahko približa odnos s samim seboj. Pogled iz drugačnega zornega kota včasih spremeni celotno situacijo.

Zaščita - zapis, ki nas obda s sijočo svetlobo.
Kadar smo v določenih procesih, je naša energija usmerjena v tisto, kar razrešujemo in zato smo bolj ranljivi. Ne gre za strah pred tem, da bi nas kdo ogrožal, temveč za bolj prepustno energijsko polje. Simbol je aktiviran tako, da deluje v primerih, ko se sami ne zavedamo, da smo izpostavljeni. Okrepi nas od znotraj in navzven.
Rune so skrbno izbrane in vtkane v kombinacijo, ki predstavlja steber svetlobe.

Na vsakem talismanu sta dva zapisa.
Izberete lahko po občutku, ne glede na opis in besedilo.

Vsak amulet je aktiviran na osebo, ki ga nosi.
Ni prenosljiv.

Cena kompleta amuleta z verižico v darilni šatuljici je 44 €.

Zapisi so avtorski.
Hvala za spoštovanje in razumevanje.

Naročilo runskega amuleta:

Tel. št., kamor vas lahko pokličemo v nujnih primerih...